Basecampin ravintola

Kuvia kohteesta

Lähiruokaa ravintolastamme


Basecamp Oulangan ravintola on paikan hengen mukainen. Keittiömme tarjoaa suomalaista lähiruokaa: meillä ruoka valmistetaan paikallisia ja puhtaita raaka-aineita suosien. Teemme ateriat mahdollisimman alusta alkaen omassa keittiössämme.

Ruokasalin päässä sijaitsee komea takka, jonka lisäksi monet kynttilät luovat rauhallisen ja tunnelmallisen ilmapiirin. Isoista ikkunoista aukeavat näkymät suoraan ympäröivään luontoon. Ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa. Salin yhteydessä toimii baari, jossa on täydet anniskeluoikeudet. Kesäaikaan voit nauttia ravintolan ja baarin antimista myös näköalaterassillamme.

Otamme huomioon erityisruokavaliot ja ruoka-allergiat, kun niistä on ilmoitettu meille etukäteen varausta tehdessä. Paikan päällä tehtyjä toiveita emme pysty takaamaan.

Aamiainen klo 8.00-10.00

Aamiainen sisältyy sisältyy aina majoituksen hintaan.

Keittolounas klo 12.00-16.00

Lounaaksi valmistamme päivittäin vaihtuvan, ruokaisan keiton lisukkeineen. Jos olet lähdössä vaellukselle, voit ostaa lounaskeiton myös mukaan omaan ruokatermokseen ja nauttia sen nälän yllättäessä polulla.
* päivän keitto
* leipä, levite ja juusto
* vesi/mehu
* kahvi/tee ja makea suupala

Päivällinen klo 18.00-20.00

Istu päivän aktiviteettien päätteeksi illallispöytäämme nauttimaan kolmen ruokalajin ateriasta.
* alkupalabuffet
* päivittäin vaihtuva pääruoka
* makea jälkiruoka
* vesi/mehu
* kahvi/tee

Café Basecamp klo 10.00-22.00

Vastaanoton yhteydessä toimiva kahvilamme tarjoaa pikkupurtavaa, uunituoreita suolaisia ja makeita herkkuja sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Bear Bar klo 10.00-22.00

A-oikeuksin varustetusta baaristamme saa olutta, viiniä, väkeviä alkoholijuomia, drinkkejä, juomasekoituksia ja shotteja.