Kahden hengen huone erillisvuoteilla

Kuvia kohteesta

Huoneestasi retkelle Oulangan kansallispuistoon

Yöpyminen laadukkaissa sängyissä ja rauhallisessa ilmapiirissä on rentouttavaa. Hintaan sisältyvän aamupalan jälkeen jaksat retkeillä päivän luonnon helmassa. Basecamp Oulangassa on Karhunkierros -reitin ainoa sauna!

Huoneet

Basecamp Oulangassa on yhdeksän isompaa huonetta, joissa on kaksi erillistä sänkyä ja parvella 1-3 makuupaikkaa lapsille. Isompi huonetyyppi esitellään tällä sivulla olevassa videossa. Toiset yhdeksän huonetta ovat pienempiä parisängyllisiä huoneita, jotka toimivat sekä yhden- että kahden henkilön huoneina.

Nuku rauhassa lähellä luontoa

Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Huoneissa ei ole keittiövarustusta, TV:tä, radiota, Internetiä eikä päivän sanomalehtiä, joten arjesta irrottautuminen on helppoa!

Luontomatkakohteena haluamme, että vieraamme kokevat luonnon läheisyyden. Jokaisesta huoneesta onkin ikkunat ja oma ulko-ovi suoraan luontoon. Olemme minimoineet huoneissa kirkkaat valot ja häiritsevät äänet. Hyvin nukutun yön jälkeen tarjoaa kansallispuisto retkeilijälle unohtumattomia elämyksiä!


Arvosteluja

10 2 arviota
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ilona Leppälä – 08.08.2019

Hei, Olisin kiinnostunut majoituksesta viikolla 42 isommassa huoneessa. Mikä on varaustilanne ja hinta? Terveisin Ilona Leppälä

PENTTI KALLIO – 29.12.2019

Hei, olen kiinnostunut Oulangan metsämajan ja Huotinniemen kämppien vuokraamisesta touko-kesäkuussa 2020 - luin Yhteismetsän sivulta, että vuokraus tapahtuu teidän kauttanne.


Jätä arvostelu

Huomaa, arvostelut tarkastetaan ennen julkaisua