Slide background

Maisemareitti

Oulangan kansallispuiston kauneimmat maisemat

Slide background

Luontoystävällinen perhereitti

Sopii koko perheelle

Slide background

Koskenlasku Kuusamossa

Lähtöjä päivittäin ma-la

Slide background

Kitkajoen villeimmät kosket

K-18 kokeneille ja hurjapäille

Slide background

Kitkajoen parhaat kosket

Kivenheiton päässä Basecampista

Tule mukaan koskenlaskuseikkailulle Kuusamoon


Basecamp Oulanka sijaitsee Kuusamon Myllykoskella
, aivan Oulangan kansallispuistoon laskevan Kitkajoen vieressä.
Suositut koskenlaskuretket jatkuvat läpi kesän syyskuun loppuun saakka. Valittavana on useita reittivaihtoehtoja, alkaen aloittelijoille ja koko perheelle sopivasta perhereitistä aina hurjapäiden reitille Kitkajoen villeimmille koskeille. Maisemareitillä pääsee puolestaan ihailemaan Oulangan kansallispuiston upeita maisemia jokireitin varrella.

Kaikki koskenlaskuretket alkavat ja päättyvät Basecamp Oulangalla, Myllykoskentie 30, Kuusamo.
Meillä on maksuton parkkipaikka autolla saapuville. Retken hinta sisältää laadukkaat koskenlaskuvarusteet ja siistit pukeutumistilat. Jokaisessa lautassa on mukana virallinen, kokenut koskenlaskuopas. Hintaan sisältyy myös mahdollinen kuljetus reitin alkupisteeseen tai takaisin reitin päätepisteestä. Osallistumalla koskenlaskuun tuet omalta osaltasi luonnonsuojelutyötä ja kansallispuiston toimintaa hintaan sisältyvän luonnonsuojelumaksun muodossa.

Retken jälkeen voit jäädä nauttimaan Basecamp Oulangan tunnelmasta ja palveluista.
Voit jäädä kahville, lounaalle tai drinkille ja välipalalle terassillemme, jatkaa kesäpäivän viettoa omalla hiekkarannallamme, saunassa ja pulahtaa Ala-Juumajärven kirkkaaseen veteen.

Uutta kesällä 2024! Jos olet liikkeellä ilman omaa autoa, voit varata lisämaksusta meno-paluu-kuljetuksen Rukalta Basecampiin koskenlaskuvarauksesi yhteydessä.
Klo 11.00 Perhereitin lähtöön kuljetus Rukalta klo 10.00 ja paluukuljetus Basecampista klo 15.30.
Klo 14.45 Villin reitin lähtöön kuljetus Rukalta klo 14.00 ja paluukuljetus Basecampista klo 17.30.
Klo 14.45 ja 15.15 yhdistelmäreitin ja Maisemareitin lähtöihin kuljetus Rukalta klo 14.00 ja paluukuljetus Basecampista klo 21.30.
Lähdöt Rukalta Kumpareen bussipysäkiltä.

Lue alta tarkemmat reittikuvaukset ja valitse oma koskenlaskuseikkailusi. Maksutavaksi voit valita verkkopankin tai pankki-/luottokortin.

Seuraavan päivän lähtöjen myynti verkkokaupassa päättyy edellisenä iltapäivänä. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja puhelimitse 0400 509 741.

Meillä voit maksaa myös liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum). Meillä käyvät sekä mobiilimaksut että liikuntasetelit. Jos haluat käyttää maksutapana liikuntaetuutta, tee varauksesi puhelimitse 0400 509 741 tai sähköpostilla [email protected].

Kaikilla lähdöillä minimi osallistujamäärä on 3-4 henkilöä. Jos varaamasi lähtö peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, maksamme suorituksesi heti takaisin, tai voit halutessasi vaihtaa toiselle lähdölle tai reitille varaustilanteemme niin salliessa.