Patikointi: Pieni Karhunkierros (5h)

Kuvia kohteesta

Pieni Karhunkierros opastettuna


Lähde Suomen suosituimalle päiväpatikalle Basecamp Oulangan kokeneen oppaan johdolla. Aamulla pakkaamme eväät reppuun ja lähdemme patikalle upealle Pienelle Karhunkierrokselle suoraan Basecampin ovelta.


Polku johdattaa meidät ihastuttavalle Myllykoskelle, josta jatkamme matkaa riippusillan yli rauhallisen taigametsän uumeniin. Oulanka on tunnettu erikoisesta mikroilmastostaan, joka mahdollistaa monien harvinaisten kasvien viihtymisen kansallispuiston alueella. Oppaamme kertoo kiinnostavaa tietoa ja hauskoja tarinoita retken aikana niin ympäröivästä luonnosta, eläimistä kuin alueen historiastakin.


Puolivälissä retkeä nautimme piknik-eväät. Patikan aikana on runsaasti aikaa valokuvaamisen, upeiden näköalojen ja ympäröivän luonnon ihasteluun. Poluille lähdetään nautiskelemaan!


Reitin pituus Basecamp Oulangalta noin 10 km, kesto 4-6 tuntia. Varustaudu retkeen sopivalla vaatetuksella ja jalkineilla. Tämä retki vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa ja sopii myös lapsiperheille. Suositeltava alaikäraja 6 vuotta.


Viikko-ohjelma kesäkuu - syyskuu 2023


MA, TO KLO 11:00

65 €/aikuinen, 40 €/lapsi 6-11 v
90 €/aikuinen, 50 €/lapsi sis. meno-paluu-kuljetuksen Rukalta
(lähtö Scandic Rukahovi klo 10:30)


Varaukset viimeistään päivää ennen klo 14:00 mennessä.


Patikkaretki sisältää tarvittavat varusteet, auktorisoidun oppaan palvelut, pikniklounaan, vastuuvakuutuksen, luonnonsuojelumaksun ja arvonlisäveron.

Sijainti

Myllykoskentie 30, 93900 Kuusamo

Varaa
Jätä arvostelu