Harjoitteluun Basecamp Oulankaan, Oulangan kansallispuistoon.

Kuusamossa, Oulangan kansallispuiston kainalossa sijaitseva Basecamp Oulanka on yksityinen luontomatkailuyritys. Basecamp Oulangan toimintoihin kuuluu luntoystävälliset aktiviteetit, terveysliikuntamaa, erämaahotelli ja ravintola.

Euroopan parasta luontomatkailua:
Basecamp Oulanka sai vuonna 2011 palkinnon kestävän kehityksen mukaisesta toiminnastaan: VESTAS award arvioi toimintaa sanoilla: ”outstanding example of sustainable and responsible tourism”. Vuonna 2014 Trip Advisor myönsi meille Green Leader sertifikaatin osoituksena korkeasta ympäristötasosta.
Exodus, yksi maailman johtavista adventure-travel matkatoimistoista, on arvioinut Basecamp Oulangan maailman parhaaksi seikkailumatkakohteeksi vuonna 2010. Trip Advisor palkitsi Basecampin puolestaan Travellers Choice Winner palkinnolla perustuen erinomaiseen asiakaspalautteeseen vuonna 2015.

Työntekijät ja koulutukset
Tiimistämme löytyy seuraavanlaisia koulutuksia: Restonomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), kokki, erä- ja luonto-opas, emäntä, luontoelämysohjaaja. Lisäksi kaikkiin lajeihin on omat koulutuksensa: Melontaohjaaja, melontaopas, koskenlaskuveneen kuljettaja, KTO2, KTO3, KO, lumikenkäohjaaja, sauvakävelyohjaaja. Jokaisen aktiviteetin ohjaajalla on oltava voimassa oleva auktorisointi lajin ohjaamiseen.

Harjoittelu
Luonto-, liikunta- ja matkailualan harjoittelupaikkana Basecamp on oivallinen: Saat kokemusta koko alasta tehtävien painottuen joko ohjelmapalvelu-, liikunta- tai hotelli- ja ravintolapuolelle. Harjoittelijan työt ovat avustavia tehtäviä, normaaleja matkailuyrityken käytännön töitä, erikoistaidot ja koulutuksen suuntautuminen huomioiden. Harjoittelijana olet työtiimin jäsen ja olet mukana kaikissa toimissa: huollossa, ohjelmien toteutuksessa ja uuden luomisessa.
Lumen ja jään aikana asiakkaamme ovat kansainvälisiä yksityisiä
ryhmämatkailijoita, jotka viipyvät viikon Basecamp Oulangassa. Ohjelmaan sisältyy majoitus, ruokailut ja aktiviteetteja jokaiselle päivälle: Lumikenkäilyä, hiihtoa, jääkiipeilyä, koiravaljakoita, lumirakennusta.

Sulan maan aikana, touko-lokakuussa aktiviteetit ovat koskenlaskua, melontaa, kiipeilyä. Asiakkaina koti- ja ulkomaiset perheet, ulkomaiset ryhmät ja kotimaiset yritysryhmät.

Majoitus, ruokailut ja savusauna täydentävät luontokokemusta. Terveysliikuntamaa toimii ympäri vuoden: järjestämme Polar BodyAge -kuntokartoituksia ja terveysliikunta-aktiviteetteja ympäri vuoden.

Basecamp Oulanka tarjoaa kokemusten lisäksi majoituksen Rukalla, täysihoidon työpäivinä ja työvaatteet. Erilaisia harjoittelutehtäviä löytyy ympäri vuoden. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset kuvallisen CV:n kera voit läettää osoitteeseen guide@basecampoulanka.fi.