Kehon Ikä -Kuntokartoitus (BodyAge™)

Kartoitus antaa hyvän kuvan yleiskunnostasi ja samalla selvittää lähtötason mahdollista tulevaa kuntoharjoittelua varten. Kun lähtötaso on selvitetty, selviää seuraavassa kartoituksessa, esim. 6 kk päästä, mihin suuntaan on menty.

Kehon Ikä -kartoitus koostuu seuraavista osista: Ikä, pituus ja paino (painoindeksi), verenpaineen mittaus, OwnIndex (hapenottokyvyn mittaus), kehon koostumus (rasvaprosentti), liikkuvuus, hauiskääntö, vatsalihasliike ja seinäistunta. Nämä osiot koostetaan Polar OwnTest ™ tietokoneohjelmassa “kehon iäksi” jota verrataan sinun omaan ikääsi. Tulos on vertailukelpoinen muihin oman ikäluokkasi edustajiin.

Tämä kuntokartoitus on nimenomaan miellyttävä kokemus, joka ei vaadi ylivoimaisia ponnistuksia. Kartoituksessa kävijät motivoituvat liikkumaan ja huolehtimaan terveydestään, samalla tavoitellen parempaa kehon ikää.

Kartoituksen jälkeen on mukava syödä lounasta ja harrastaa terveysliikuntaa: ohjelmaan voi lisätä vaikkapa lumikenkäilyn tekniikkakoulun tai sulan maan aikana kajakkimelontaa tai kiipeilyä.

Voit tulla kartoitukseen yksin, kaveriden kanssa tai työporukalla.

Hinta 49 €/hlö